Autoverhoilua Raisiosta – uudista autosi vaivattomasti

Yhteystiedot

Kaipaavatko museoautosi penkit uutta verhoilua? Vai onko istuimille kertynyt ikäviä tahroja ja kulumia?


Autoverhoilu tehdään huolellisesti, mutta samalla ripeästi niin, että auto on mahdollisimman pian taas valmis käyttöön tai jälleenmyytäväksi. Tiesithän, että uusi verhoilu on myös oiva tapa nostaa auton käyttömukavuuden lisäksi sen jälleenmyyntiarvoa?


Toimipisteeni sijaitsee Raisiossa, mutta palvelen asiakkaita myös Turun seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autoverhoilusta!

Yksityisautoilijat

Verhoilen yksityishenkilöiden vintage-, museo- ja henkilöautoja. Avullani penkit voidaan päivittää joko vanhan arvoauton henkeä kunnioittaen tai uudemman käyttöauton mukavuustasoa nostaen. Verhoilu voi olla tarpeen silloin, kun penkkien puhdistaminen on liian haastavaa tai kun penkkeihin ajan myötä syntyy esimerkiksi korjauskelvottomia repeämiä tai hankaumia. Joskus kyseessä on vain tarve piristää auton sisustusta.

Ammattiautoilijat

Rutiinilla ja kokemuksella onnistuvat myös ammattiautoilijoiden työvälineiden verhoilun uudistaminen. Taksien ja rekkojen penkit ovat kovassa käytössä, ja matkustamisen lisäksi ne toimivat myös monen taukotilana. Varsinkaan ammattiautoilijat eivät useinkaan pysty tuomaan penkkejä uusittavaksi arkisin, joten Verhoomo Pirjo Ihander palvelee joustavasti myös viikonloppuna tai ilta-aikaan. 

Teen pitkän kokemuksen myötä verhoilua myös veneisiin. Klikkaa linkkiä, ja ole yhteydessä verhoiluvaihtoehtoja ja hintoja koskien.

Kysy lisää verhoilupalveluistamme numerosta 040 708 5997

Kysy lisätietoja!