Korjauta venekuomut ja pressut Raisiossa

Yhteystiedot

Aina ei todellakaan kannata ostaa uutta, sillä vanhan korjausompelu saattaa tulla paljonkin edullisemmaksi. Verhoomo Pirjo Ihander Raisiossa on oikea paikka asioida, kun haluat korjauttaa esimerkiksi pressun tai venekuomun. Ole yhteydessä myös muiden mahdollisten korjausompeluiden tiimoilta. 


Venekuomun korjaus kannattaa

Venekuomu voidaan korjata eri tavoilla asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Usein tehdään kokonaisvaltainen korjaus, joka tarkoittaa korjaustyön tekemistä alusta loppuun: esimerkiksi ikkunamuovit ja vetoketjut voidaan vaihtaa. Kuomun korjaus on kustannustehokas ja ekologinen tapa nostaa myös veneen arvoa. Jos asiakas haluaa päästä halvemmalla loppuhinnalla, voidaan repeämä peittää paikalla.


Pitkää ikää pressulle!

Venekuomu kestää hyvin hoidettuna pitkään, jopa yli kymmenen vuotta. Annat kuomulle runsaasti käyttöikää, kun korjautat sen Verhoomo Ihander Pirjolla heti, kun se alkaa ratkeilla ompeleistaan. Kun saumat korjataan ja mahdolliset repeämät ommellaan tai paikataan, voi suojan vielä pestä, jolloin se on jo lähes uutta vastaava.


Kysy venekuomujen korjauksesta ja soita numeroon 040 708 5997

Pyydä tarjous