Veneverhoilua Raisiossa – patjat ja penkit uudenveroiseksi

Yhteystiedot

Verhoomo Pirjo Ihander verhoilee veneen penkit ja venepatjat Turun seudun asiakkaille Raision toimipisteeltä käsin. Olipa paattisi pieni puuvene tai useamman penkin ja patjan sisältävä jahti, minulta onnistuvat kestävät veneverhoilut. Suunnitellaan purtesi käyttötekstiilit ja kuosit yhdessä!

Verhoilu on tärkeä osa veneen kunnossapitoa

Pitämällä veneen verhoilun siistinä, tyylikkäänä ja ajanmukaisena nostat veneen viihtyisyyden lisäksi sen arvoa. Venettä voi sisustaa siinä missä kotia tai kesämökkiäkin. Kanssani löytyvät oikeat ratkaisut niin ajattoman tyylin arvostajalle kuin kausivärien ystävälle, erilaisiin ja erikokoisiin veneisiin.


Ammattitaitoinen verhoomo ottaa huomioon myös veneolosuhteiden erityispiirteet, kuten mahdollisen kosteuden ja homeen, jotka voivat toisinaan koitua ongelmaksi lämpötilojen vaihdellessa. Valitaan yhdessä pitkäikäiset ja mieltymystesi mukaiset materiaalit.

Laaja valikoima kankaita ja verhoilutarvikkeita

Voit hankkia kauttani edullisesti myös tarvikkeet, kuten vaahtomuovit, napit, vetoketjut, pohjakankaat ja vanut. Suosittelen mielelläni hintalaatusuhteeltaan hyviä kangasvaihtoehtoja sekä yhteensopivia ja näppärästi veneolosuhteisiin soveltuvia ratkaisuja.


Kysy lisää, kun veneesi kaipaa verhoilujen uudistamista! Verhoilija Pirjo Ihanderilta myös venekuomujen korjaus. Palvelen asiakkaitani Turun alueella.

Paras aika veneverhoilulle alkaa jo syksyllä

Teen veneverhoilua Raisiossa ympäri vuoden, mutta paras aika uusia veneen penkit ja patjat on ennen kiireistä venesesonkia. Koska haluat varmasti nauttia veneesi uudesta ilmeestä koko venekauden ajan, teetä tai ainakin varaa verhoilu jo syksyllä ja vältä ruuhkat.

Kysy lisätietoja veneverhoilusta